„Sensul vieții este să îți găsești darul. Scopul vieții este să îl dăruiești.

Pablo Picasso

Îți mulțumesc că alegi, azi, să faci parte din povestea mea pentru câteva minute…

Cred că energia pe care o emanăm este o introducere mult mai bună decât ar fi cuvintele pe care le așez aici printre rânduri, dar iată câteva aspecte despre mine.

Sunt un suflet ce vibrează în frecvența iubirii, om, filantrop, facilitator, provocare, toleranță și compasiune, iar lista poate continua cu mențiunea că fiecare dintre aceste noțiuni sunt mai pregnante sau mai estompate în funcție de circumstanțe. Îmbrățișez în totalitate partea mea divină și natura mea imperfectă. Zi de zi, aspirațiile, intențiile, curiozitățile și încercările mele mă modelează într-o ființă complexă și mă construiesc cu simplitate în ceea ce sunt: O multitudine de fațete de iubire, de iubire și din iubire pentru oameni.

Sunt Vocea persoanei cu dizabilități grave, Strigătul părinților defavorizați, Voluntarul de cursă lungă și Omul care dăruiește fericire. Toate schimbările, strategiile, îndemnurile pe care le-am experimentat le scriu cu multă prețuire în cartea ce așteaptă să fie publicată.

Vin cu lecțiile învățate din experiența vietii. Fiecare specializare mi-a rafinat comportamentul, mi-a ascuțit abilitățile și mi-a adus echilibru în sfera sănătății. Pun foarte mare preț pe învățare continuă și profundă. Evoluția mea, atât ca om cât și ca profesionist e într-o continuă și delicată transformare. Am vrut să le ofer și sa le livrez celorlalți exact ceea ce aș vrea sa primesc și eu la rândul meu.
În buchetul valorilor mele cele mai înalte precum Dumnezeu, familia și apartenența se află și alegerea, ascultarea și asumarea.
Vreau cu adevărat ca atunci când ești în prezența mea să știi ca ești împreună cu un om care își poartă cu mândrie vulnerabilitatea la vedere și jonglează cu ușurință și eficiență darurile vieții. Personal mi-am creat un curcubeu ce izvorăște cu iubire din inimă în valențe multiple. Îmi doresc să fii convins că în fața ta ai un om incredibil de puternic care poate să te conțină și să te susțină să devii mai bun, mai iubit, mai prosper, mai bogat, mai sănătos, mai darnic și mai fericit.

DĂRUIEȘTE FERICIRE mă reprezintă ca spirit creativ și este și denumirea pe care am ales-o să mă reprezinte prin ONG-ul pe care l-am înființat, fiindcă semnifică pasiunea mea de a îndemna și pe ceilalți să facă cea mai mare diferență în lume.

Fragmente din mine în 3 minute….

Mantra după care îmi ghidez viața:

„Dacă știi să vezi totul, să simți totul, o să începi să schimbi totul.”

Mă definește reziliența și prezența mea vine la pachet cu un arsenal de intrumente, tehnici și abilități. De peste 30 de ani îmi creez cele mai frumoase amintiri și excelez în a demonstra că noi decidem când LIMITELE sunt trasate.

Ce mă diferențiază de ceilalți?
Înțelepciunea de a alege să accept că imperfecțiunea e modul perfect al lui Dumnezeu de a mi arăta, și de a ne arăta câte forme, structuri, dimensiuni, nuanțe are iubirea Sa. Mă rog mereu ca grația și noblețea să mă însoțească și să mă ghideze în această călătorie plină de provocări și minuni.

Cine sunt?

Pentru unii oameni binecuvântare, pentru alți oameni încercare, iar pentru persoanele cu care lucrez în cadrul programelor de coaching și mentorat sunt pur și simplu ELENA.

Sunt o femeie care își construiește fericirea clipă de clipă, onorând viața. Merg pe drumul meu ÎMPREUNĂ cu OAMENI și pentru oameni. Am inima deschisă și pregătită să celebreze eșecurile sau realizările ce mă aduc mai aproape de succesul meu, al tău, al nostru. Am o familie MINUNE, fiică a doi oameni, Constantin și Lili (Vergica), care îmi sunt binecuvântări și îi numesc părinții eroi-perfecți pentru mine, și am o soră, Andreea-Tatiana, pe care o divinizez. Sunt atentă la corpul meu și îl protejez prin grija și atenția pe care i-o acord cu iubire pentru a putea dărui constant fericirea. Am ce îmi doresc, iar dacă îmi voi dori mai multe lucruri pe viitor sunt sigură că Dumnezeu îmi va scoate în cale oamenii potriviți să le obțin.

Ce fac?

La nivel profesional sunt Systemic Coach și Membru ICF (International Coaching Federation), Psihoterapeut în formare, Președinte 2024 SHE IS MOM, dețin expertiză în domeniul Scrum și Neuro Programare Lingvistică la nivel de Master, Mentor, Trainer, Consultant doTERRA și îmi pun amprenta și în zona de Digital Marketing. Îmi place să experimentez și să pliez tot ceea ce învăț în meseria pe care o practic.

Coachingul este unealta mea prețioasă ce a dat viață, vieții din mine. Este drumul, călătoria, procesul, calea de a face lucrurile diferit. Cum diferit? Mi-am dorit de la vârsta de 5 ani să contribui la o lume cu oameni care caută sens în viața lor și își permit să strălucească fără să simtă nevoia să stingă strălucirea altui om, și după mulți, mulți ani visul meu a prins contur prin cea mai bună metodă de facilitare de a face “nevăzutul” văzut, coachingul. Această unealtă prețioasă în combinație cu aromaterapia s-a transformat într-un tool care a produs și produce magie sau într-un cuvânt BUNĂSTARE la propriu în sănătate, carieră, relații… sau în viața de zi cu zi. Uitându-mă înapoi la călătoria mea de până acum, văd cum un lucru a condus la celălalt și la planul mai mare al lui Dumnezeu care vine în prim-plan. Slujirea în folosul comunități a fost și este pasiunea ce îmi vine profund din suflet.

În timp ce îmi parcurg drumul misiunii mele aleg ca unul dintre scopurile mele să fie și acela de a te împuternicii să faci și tu schimbările pe care le consideri necesare în viața ta pentru a produce prosperitatea și abundența de care ai nevoie. Atunci când suntem într-un proces de coaching sau mentorat am intenția să îți ofer instrumentele și suportul necesar pentru a crește exponențial într-un mod pozitiv și autentic. Te invit să începem această călătorie împreună dacă și tu simți că e momentul. Cu determinare, curaj și angajament poți să manifești real și conștient visurile pe care le-ai visat dintotdeauna. De la ideea de a te imagina încrezător la acțiunea concretă de a fi încrezător există doar un singur pas. Îți ofer spațiu să îți învingi temerile cu îndrăzneală și încredere. Intențiile mele sunt transparente și clare. Inspirația mea este să te îndemn sa trăiești în deplin acord cu scopul sufletului tău pentru a-ți crea propria cale către succes și fericire.

Am colaborat cu International Fibrodysplasia Ossificans Progressiva Association in programul Pain Management ca si expert Holistic Coach.

Sunt voluntar de cursă lungă și fac parte cu bucurie din următoarele comunități:

Romania Country Chair for Diversity&Inclusion wing of the #G100 Club.
Președinte de țară pentru România sectiunea Diversitate & Incluziune a Clubului #G100.
Membru IFOPA – 2001
Colaborator Holistic Coach, Series Webinar – Pain Management
Life Story – FOP Awareness Day
Social Media Lead
Project-Based
“Te rog, Scoate-ți bocancii…”
Membru & Voluntar ICF 
Social Media Lead
Project-Based
“Te rog, Scoate-ți bocancii…”
Membru, Mentor & Systemic Coach
Membru, Mentor & Systemic Coach
Mentor educațional & Systemic Coach
Scrum Master 
Systemic Coach 
Coordonator Proiect IQool
Redactor Șef IQool
2022-2023

În calitate de om și de coach, am observat că oamenii trec prin diferite stadii ale vieții, iar aceste trăiri adesea se exprimă sub forma unor întrebări profunde și esențiale. Acestea nu sunt doar curiozități pasagere, ci reflectă frământări profunde, dureri și dorințe ale individului. Câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care le-am întâlnit în nenumărate rânduri sunt următoarele:

1.De ce eu/De ce mie/De ce am dizabilitatea aceasta?

2.De ce simt că Universul este uneori împotriva mea/De ce să mă împac cu Dumnezeu?

3.De ce alții reușesc să își manifeste dorințele, iar eu nu/Ce fac greșit și nu observ?

4.Cum aleg ceea ce este potrivit pentru mine în viață(job,relație,sănătate)?

5.Cum să mă împac cu situația/părinții/partenerul/jobul?

6.Cum înțeleg menirea sufletului meu?

7.De ce sunt singur/ă?

Precum nicio problemă nu vine fără o soluție, așa și… nicio întrebare nu poate rămâne fără un răspuns. Poate că ai auzit deja această expresie, frază sau afirmație, dar este esențial să înțelegi că într-un fel sau altul vei reuși să subtitrezi nevăzutul în văzut. Switch-ul care produce diferența, și pe care e necesar să ți-l aduc în atenție constă în intenția de a rămâne deschis la noi perspective, chiar și pentru o clipă, o secundă, un moment, pentru că abia atunci orizontul tău se va lărgi și va dezvălui ceea ce părea neînțeles. Acest lucru poate părea simplu, dar amintește-ți că simplitatea derivă din complexitate și ceea ce e simplu pentru un om poate fi complicat pentru un alt om. Din experiența mea personală, pot spune că dacă nu ai găsit încă răspunsul potrivit pentru tine, poate cauți să găsești omul, ghidul, antrenorul care să îți vorbească pe limba sufletului tău.

Testimonial

„Am lucrat cu Elena timp de câteva săptămâni  și pot spune că am fost impresionată de capacitatea ei de a crea un spațiu sigur și incluziv în cadrul fiecărei sesiuni, facilitând explorarea detaliată și obiectivă a aspectelor din viata personală și profesională.
Abordarea ei empatică, orientată spre soluții a fost esențială în procesul meu de explorare. Sesiunile au avut o direcție clară și o structură corespunzătoare, reflectând expertiza și devotamentul ei față de creșterea personală a clienților săi.
Pe lângă competențele specifice profesiei, Elena s-a dovedit a fi optimistă și pozitivă, ceea ce a facilitat comunicarea deschisă și constructivă dintre noi.”.

Alina Toader, ACC (Associate Certified Coach recunoscut la nivel mondial de ICF), Systemic Coaching - sesiuni individuale

Testimonial

„Am putut să vorbesc deschis cu Elena, fără rețineri. A fost o experiență bună, am învățat cum să-mi gestionez emoțiile, și cum să-mi depășesc limitele. Acest program m-a ajutat să-mi înving teama de un nou început și am reușit să am mai multă încredere în mine”.

Rodica U., Programul “Tinerii sunt viitorul”

Testimonial

„Am avut parte de o colaborare deschisă și liberă. Cel mai mare beneficiu e faptul că am inceput să privesc asupra persoanei mele, dar și să imi expun punctele de vedere. Am dobândit cunoaștere, mai multă încredere în persoana mea și evoluție .”

Bogdan Zamfir, Programul “Tinerii sunt viitorul”

Testimonial

„Am reușit să îmi îmbunătățesc relația cu mama mea. E o reușită sufletească și personală. Încrederea și modalitatea de a știi cum să te expui și să te exprimi face diferența”

Gabi G., Programul “Tinerii sunt viitorul”
Universitatea Spiru Haret
Licență
Universitatea Valahia
Licență/Master
Universitatea Constantin Brâncuși
Licență/Master

   M-am format și mă formez alături de oameni ce dețin o noblețe sufletească unică și sunt cu adevărat specialiști și profesioniști în domeniile lor de expertiză.

Educația mea este un puzzle al cunoașterii și înțelegerii minții umane și se focusează cu precădere pe domeniul sănătății și prosperității.
Coachingul, Neuro Programarea Lingvistică, Time Line Therapy, Psihologia, Spiritualitatea, Neuroștiința, Dreptul, Marketingul etc sunt piese solide în acest cadru educațional.

Pleiade Coaching School
Mioara Șoldan – MCC (Master Coach Certificat la nivel mondial)
Programe acreditate ICF
Coaching Fundamentals (Nivelul 1 – ACC)
Advanced Coach Training&Mentoring
Specialist în activitatea de coaching – acreditat A.N.C
 Agile Education by Scrum Inc.™
Registered Scrum Master™
Psihoterapeut Alexa Petrache
Program de manifestare – Ediția 2,3,4
Fragmente de lumină
EVA – Ediția 1,2
WISELEADER
Program Management de la A la Z
Dacian Pășcuță
De la blocaj la libertate emoțională

 Transformă-ți mintea, emoțiile și relațiile
cu Metoda Demartini 
Terapeut ThetaHealing DNA
Nivelul 1
Curs intensiv de Brand Personal
Personal Brand Strategist
Trainer pe Sistemul Semințelor la Diamond System România
Livia Soare
Public Speaking

+69 de cursuri/workshop-uri/meeting-uri în comunități care mă susțin să fac un salt cuantic în evoluția mea.

De asemenea am susținere și în domeniul sănătății prin diferite terapii recunoscute internațional de oameni specialiști care au daruri și expertiză vastă în direcția aceasta, creându-mi un spațiu de recuperare armonios.

Dr. Popescu Daniel
Bioenergie
Wellness doTERRA
Elena Pomană-Terapeut Holistic
HAI ÎN ECHIPA MEA!
Systemic Coaching
Terapia Time Line Therapy personalizată & Hipnoză Ericksoniană 

În caz că te vei împiedica vreodată de o pietricică, vei fi rănit sau dezamăgit, m-aș bucura să-ți fiu reminder-ul: Dacă eu am putut… să merg înainte, tu poți mai mult de atât!

Mă reprezintă în totalitate citatul Nu sunt un înger, dar mi-am desfăcut aripile de multe ori.” Mae West

În esență, acest citat reprezintă un apel la curajul personal și la acceptarea de sine, pentru că în ciuda imperfecțiunilor sau alegerilor îndrăznețe pe care le-am făcut, am fost dispusă să îmi explorez propriile limite și să îmi asum riscuri atât pentru ceilalți, cât și pentru mine.

Contribuția mea este axată pe dezvoltarea unei societăți în care dizabilitatea gravă locomotorie nu reprezintă un impediment. Talentele, abilitățile și aptitudinile n-au granițe, limite sau bariere. Schimbările comportamentale generează automat îmbunătățirea calității vieții umane și asta e responsabilitatea tuturor. Înțeleg că nu o să egalam niciodată forța fizică, dar susțin că intelectul fiecărei persoane aduce valoare, fapt ce conduce la echitate. Sunt adeptă a prezentului care construiește un viitor armonios presărat cu iubire și încredere.

„Educația este cea mai puternică armă pe care voi o puteți folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela

Am învățat că schimbările reale încep atunci când o singură voce devine ecoul unei mișcări. E posibil ca vocea mea să fie acea mișcare, sau sursa de inspirație care transformă visele în realitate, stereotipurile în înțelegere și inegalitățile în echitate autentică.

Ceea ce mă definește este mai mult decât cuvintele pe care le auziți acum. Mă consider și poate că sunt într-o formă sau alta un agent al schimbării, o catalizatoare de transformări prospere și inspirație vie pentru oricine dorește să redefinească lumea în care trăim. În centrul acestei viziuni stă un cuvânt: OMUL.

Echitatea nu înseamnă doar eliminarea inegalităților. Echitatea înseamnă să oferim fiecărei persoane oportunitatea de a-și descoperi potențialul într-un mediu care încurajează și susține diversitatea și se adaptează adversității. Asta înseamnă că nu acceptăm doar diferențele, ci le celebrăm și le transformăm în putere.

Mă angajez să inspir și să definesc cuvântul „echitate” în companii și organizații în următorii ani. Aceasta nu este doar o promisiune; este un angajament profund, o misiune pe care o port cu mândrie în sufletul meu.

Vreau ca fiecare individ să fie văzut și apreciat pentru ceea ce este, și nu pentru ceea ce nu este. Vreau ca echitatea să fie un principiu în care ne încredem și pe care îl aplicăm în fiecare aspect al vieții noastre, de la mediul de lucru la comunitatea noastră și așa mai departe.

Știu că acesta nu este un drum ușor, dar cred că este un drum necesar. Vă invit să fiți alături de mine în această călătorie, să facem vocea vizibilă și să definim cuvântul „echitate” în fiecare colț al lumii noastre. Împreună, putem să fim diferența pe care vrem să o vedem în lume.

Ce spun Trainerii Profesioniști despre mine?

Testimonial 

Elena este o luptătoare. Am avut ocazia să o însoțesc pe parcursul experiențelor de NLP Practitioner și NLP Master Practitioner și ce pot să spun este că ne-a dat o lecție tuturor. O lecție de reziliență, de perseverență și de implicare. Are o pasiune vie pentru oameni și creștere, susține și oferă din toată inima. O binecuvântare pentru oricine are ocazia să o întâlnească!

Să fie cu roade!
Camelia Păduraru, Fondator Crafting Minds - Master Trainer NLP

Testimonial 

Elena, o persoana minunata, optimista si perfecționistă. Am apreciat seriozitatea, profesionalismul si participarea activa pe toată durata cursului .
Pentru mine ai fost o sursa de inspirație, viziune si un om care face lucrurile din pasiune si pune mult suflet.
Cu siguranța vei fi un formator care va transmite toate acele competente pe care ți le-ai format cu implicare si seriozitate.
Aștept cu nerăbdare sa particip la cursurile tale! Mult succes, Elena!

Să fie cu roade!
Georgiana Fenicu, Trainer - Confident Centrul de Training și Psihologie

Testimonial 

Elena este o persoană dornică de a învăța cât mai multe din tot ce ofera viața asta. Provocările pe partea de sănătate au determinat-o, poate mai mult decât pe alte persoane, să vrea să înțeleagă mai mult din ceea ce înseamnă o viață umană și asta o motivează continuu să caute, să învețe și să pună în practică.

Am admirat foarte mult la ea cât de ambițioasă este și cât de mult își dorește să-i ajute și pe ceilalți iar pentru asta depune eforturi uriașe de a se instrui și de a se dezvolta în plan personal ca să poată fi de folos cât mai bine celorlalți.

În programul nostru de mentorat pe sistemul semințelor, a fost foarte deschisă și a rezonat cu principiile generale ale sistemului și a depus eforturi tot timpul să le pună în practică.

M-am bucurat mult că eforturile ei de a practica principiile sistemului au condus la o mică îmbunătățirii a stării ei fizice și mă bucură tare mult că vrea să-i ajute și pe alții să se simtă mai bine.
Îți urez mult succes în toate planurile tale (și nu sunt deloc puține ) și îți voi fi alături ori de câte ori vei avea nevoie de mine!

Să fie cu roade!
Livia Soare, Trainer pe Sistemul Semințelor la Diamond System România

Căteva din aparițiile noastre media: prezent-2016

Schimbă o viață…

Tu poți face diferența!

Ne definește cuvântul ÎMPREUNĂ.

Pentru că DOAR împreună SUNTEM mai PUTERNICI!

Donează orice sumă dorești în contul Asociației Dăruiește Fericire.

Cont deschis la Banca Comercială Română

RO56RNCB0149149799710001 RON

Cod de identificare fiscală :

35790409

ADF este înscrisă la judecătoria Tg-jiu în registrul Asociațiilor și Fundațiilor

la poziția 6/25.02.2012