Programe de coaching

Filozofia mea

Fac coaching pentru că iubesc să văd cum oamenii își recreeză definiția posibilului din imposibil și îndrăznesc să își transforme visurile în realitate.

Respect și mă aliniez la Codul de Etică și la standardele profesionale definite de Federația Internațională de Coaching (ICF)

Ce fac ca și Coach??

Explorez potențialul nelimitat. Inspirația mea este să te îndemn să trăiești în deplin acord cu scopul sufletului tău pentru a-ți crea propria cale către bunăstarea ta.

Ce tip de coaching abordez?

Systemic Coaching

Un aspect crucial al conceptului Systemic Coaching este faptul că se uită la imaginea de ansamblu a problemelor și soluțiilor. În loc să se axeze doar pe tine, acest tip de coaching se uită și la cum interacționezi cu ceilalți în jurul tău. Este ca și cum ai prinde într-o rețea toate relațiile și conexiunile tale. Asta te ajută să înțelegi mai bine ce te motivează, ce îți place să faci și cine ești azi. E un fel de ghid magic care te ajută să crești pe plan personal. Un proces „minune” ce te ajută să înțelegi mai bine propriile valori, talente și potențiale blocaje, deschizând calea către creșterea ta personală.

Dacă te regăsești în vreuna dintre situațiile prezentate, atunci Systemic Coaching poate fi alegerea potrivită în călătoria TA spre prosperitate, împlinire și fericire.

 • Vrei mai mult sens în viață, mai multă aliniere, noi perspective de gândire și acțiune? 
 • Vrei să explorezi și să-ți exprimi autenticitatea și creativitatea personală, pentru a atinge un nivel mai înalt de satisfacție personală?
 • Vrei să te adaptezi eficient și cu încredere în forțele tale la viața cu un diagnostic cronic?
 • Vrei să dezvolți abilitățile necesare pentru a naviga cu succes printr-un divorț și a-ți reconstrui viața?
 • Vrei să înveți tehnici eficiente de gestionare a stresului și să creezi un echilibru mai sănătos între viața personală și cea profesională?
 • Vrei să îmbunătățești calitatea relațiilor tale personale prin dezvoltarea abilităților de comunicare și empatie?
 • Vrei să-ți stabilești și să-ți atingi obiectivele personale specifice, cum ar fi pierderea a 10 kilograme în următoarele x luni, prin adoptarea unui stil de viață sănătos?
 • Vrei să găsești un echilibru sănătos între munca și timpul personal pentru a menține o stare de bine generală? etc.

„Ochii nu pot vedea ceea ce mintea nu poate înțelege.”

Cu ajutorul acestui aforism subliniez importanța clarității mentale și a înțelegerii propriilor gânduri și emoții, aspecte adesea explorate în cadrul systemic coaching.

Ești unic(ă), iar călătoria ta de dezvoltare personală este la fel de unică precum tine. Programul de coaching personalizat este creat special pentru tine și este dedicat dezvoltării tale personale și atingerii obiectivelor tale unice.

Ce ofer: 

Coaching Individualizat: Nu există două persoane la fel, așa că abordarea mea este complet adaptată la tine. Fiecare sesiune de coaching se concentrează pe nevoile tale personale și obiectivele tale unice.

 • Explorare autentică: Systemic Coaching îți oferă un spațiu dedicat acestui proces.
 • Ghidare pentru schimbări majore în viață: Pentru momentele de tranziție în viață în privința adaptării la o schimbare majoră, un diagnostic cronic, al tău sau al unui membru din familie.
 • Reconstrucție după o despărțire sau un divorț: În procesul post-divorț, te susțin să-ți reconstruiești viața, oferindu-ți suport emoțional și ghidare practică pentru o tranziție lin.
 • Gestionare a stresului și schilibru de viață: Prin instrumente de mindfulness și diverse tehnici eficiente pentru gestionarea stresului.
 • Îmbunătățirea relațiilor personale: Identificarea convingerilor limitative și a comportamentelor care afecteaza calitatea relațiilor.
 • Echilibru între Muncă și Viață Personală: Strategii pentru menținerea unei stări generale de bine și satisfacție. etc

Ofer suport continuu, evaluare constantă și ghidare pentru a te susține să-ți găsești echilibru și să îți activezi potențialul maxim trăind o viață împlinită și armonioasă.

 Systemic Coach
&
Mentor
Voluntar de cursă lungă
Programe susținute de Elena Pomană
Cu o experiență vastă în diferite domenii – Scrum Master, NLP, TLT, Mindfulness, Trainer, Terapeut Holistic doTERRA și Digital Marketing.

Testimonial

„Am lucrat cu Elena timp de câteva săptămâni și pot spune că am fost impresionată de capacitatea ei de a crea un spațiu sigur și incluziv în cadrul fiecărei sesiuni, facilitând explorarea detaliată și obiectivă a aspectelor din viata personală și profesională.
Abordarea ei empatică, orientată spre soluții a fost esențială în procesul meu de explorare. Sesiunile au avut o direcție clară și o structură corespunzătoare, reflectând expertiza și devotamentul ei față de creșterea personală a clienților săi.
Pe lângă competențele specifice profesiei, Elena s-a dovedit a fi optimistă și pozitivă, ceea ce a facilitat comunicarea deschisă și constructivă dintre noi.”.

Alina Toader, ACC (Associate Certified Coach recunoscut la nivel mondial de ICF), Systemic Coaching - sesiuni individuale

Ce obții în urma unui proces de coaching?

Claritate+Cunoaștere+Curaj=Rezultat

– Strategii avansate de coaching pentru a stimula reziliența, creșterea și optimismul.
-Cunoștințe bazate pe dovezi care îmbină știința de ultimă oră cu înțelepciunea practică.
– Un ghid pas cu pas pentru construirea de relații pozitive și comunicare semnificativă.
– Cadre dinamice pentru stabilirea și atingerea obiectivelor personale și profesionale care schimbă viața.
– Optimizarea performanței profesionale.

Certificat de participare –  Dăruiește Fericire.

Alegerea îți aparține...

Cum se desfășoară un proces de coaching în compania mea?

Imaginează-ți că procesul de coaching este ca un safari în junglă, iar tu ești cel care se aventurează într-o călătorie de cunoaștere, alături de ghidul tău (Coach-ul) prietenos, cald, ferm și încrezător, având la îndemână următoarele coordonate și elemente :

 • Harta Călătoriei: Primul lucru pe care-l facem este să deschidem harta aventurii noastre. Aici, harta este planul de coaching. Este ca și cum am pune punctele pe hârtie pentru a ne ghida prin haosul junglei.
 • Încălțarea pantofilor de explorator: E momentul să-ți pui ghetele de explorator! În coaching, asta înseamnă că începem să explorăm terenul necunoscut al potențialului tău. Haide să ne murdărim cu puțin praf de magie, explorând idei noi și resurse.
 • Întâlnirea cu locuitorii junglei: În junglă, întâlnim locuitori sălbatici, iar în coaching, sunt blocajele și provocările tale personale. Cu o abordare prietenoasă, le înțelegem și le transformăm în aliați.
 • Descoperirea comorilor ascunse: În coaching, descoperim talentele și resursele tale adânc ascunse, ca niște comori în junglă. Le scoatem la lumină și le punem în valoare.
 • Navigarea prin labirintul de liane: Ca și exploratori, trebuie să ne orientăm prin lianele și obstacolele junglei. În coaching, învățăm să ne gestionăm emoțiile, să facem alegeri înțelepte și să navigăm cu ușurință prin provocări.
 • Răsăritul pe vârful muntelui: În cele din urmă, după aventura noastră, ajungem pe vârful muntelui și vedem panorama completă. Asta înseamnă atingerea obiectivelor tale și dezvoltarea personală.
Deci, coaching-ul este o aventură în jungla potențialului tău, unde eu sunt ghidul tău prietenos, cald, ferm și încrezător, iar tu ești eroul care descoperă comorile personale! Haide să începem această călătorie minunată împreună!

Persoanele cu dizabilități/medii defavorizate/studenți beneficiază de programe în regim PROBONO
Indivizi/Organizații/Companii beneficiază de programe prin Donații

Pentru a te acompania într-un proces de coaching personalizat trimite-mi un mesaj la adresa de email:

daruiestefericire@gmail.com

elena_pomana@outlook.com

sau contactează-mă pe Social Media

Cei care aleg să beneficieze de serviciile de coaching sunt indivizi inteligenți care aspiră la succes, și deseori ocupă poziții de lideri, manageri, antreprenori sau studenți etc cu vârsta situată între 18 și 60 de ani. Fie că te confrunți cu tranziții bruște în viață și simti nevoia unei adaptări comportamentale discutate și rezolvate, fie că te afli în mijlocul vieții, sau îți dorești să depășești tiparele care te sabotează, căutând reinventare și regăsire personală vei descoperi că systemic coaching nu e doar un serviciu, ci un mijloc rapid și eficient de a progresa.

Dacă simți că încercările tale de a atinge anumite dorințe rămân în stadiul de idei și simți că lipsește puterea de acțiune, cu siguranță există o convingere negativă care îți stă în cale. Aceasta poate fi cauza, problema, obstacolul care pare să apese pe umerii tăi.

Gândurile tale pozitive au un impact semnificativ asupra modului în care te comporți și chiar asupra structurii genetice (autori renumiți precum Bruce Lipton, Joe Dispenza au reușit să demonstreze cât de importante sunt gândurile pe care le avem și cum ne influențează acestea viața etc). A fi pozitiv nu înseamnă să eviți realitatea sau să încerci să colorezi în culori tot ceea ce pare gri. Mai degrabă, este modul în care te raportezi la viață, la oameni și la provocările care îți ies în cale. Cu alte cuvinte, pozitivitatea presupune să privești dificultățile ca pe oportunități de creștere.

În contrast, gândirea negativă poate să aibă un impact puternic și dăunător, atât asupra minții, cât și asupra trupului și spiritului tău. Prin recunoașterea modului în care aceste gânduri, fie ele pozitive sau negative, îți influențează viața ad literam, poți să folosești această conștientizare pentru a construi stări de fericire și sănătate în viața ta. Ai în mână puterea de a observa și a modela propria ta călătorie către bunăstare, folosind culori diferite pentru a picura viața cu nuanțe mai vibrante.

Precum spunea Socrate – „Cel mai mare secret al schimbării constă în a ne concentra toată energia nu pe lupta împotriva vechiului, ci pe construirea noului. Descoperirea de sine și cunoașterea profundă a propriului potențial sunt călătorii extraordinare, iar coachingul este farul care luminează calea spre această călătorie interioară.”

Pentru detalii despre confidențialitate: Click Here

Schimbă o viață…

Tu poți face diferența!

Ne definește cuvântul ÎMPREUNĂ.

Pentru că DOAR împreună SUNTEM mai PUTERNICI!

Donează orice sumă dorești în contul Asociației Dăruiește Fericire.

RO56RNCB0149149799710001 RON

Cod de identificare fiscală :

35790409

ADF este înscrisă la judecătoria Tg-jiu în registrul Asociațiilor și Fundațiilor

la poziția 6/25.02.2012