„Sensul vietii este să iti gasesti darul. Scopul vieții este sa il daruiesti.” Pablo Picasso

Iti multumesc ca alegi, azi, sa faci parte din povestea mea pentru cateva minute…

Sunt suflet, energie, emotie, filantrop, facilitator, provocare, compasiune, acceptare si apreciere, iar lista poate continua cu mentiunea ca fiecare dintre aceste notiuni sunt mai pregnante sau mai estompate in functie de circumstante. Dorintele, intentiile, curiozitatile si incercarile pe care le am zi de zi ma construiesc in ceea ce sunt: O multitudine de fatete de iubire, de iubire si din iubire pentru oameni.

Povestea vietii mele este una provocatoare, dar mereu o privesc din perspectiva unei binecuvantari divine. Mult timp m-am framantat care este adevaratul motiv din spatele acestui diagnostic pe care il port cu mine. Toate schimbarile, strategiile, indemnurile pe care le-am experimentat le scriu cu multa pretuire in cartea ce asteapta sa fie publicata.

Vin cu lectiile invatate din experienta vietii. Fiecare specializare mi-a rafinat comportamentul, mi-a ascutit abilitatile si mi-a adus echilibru in sfera sanatatii. Pun foarte mare pret pe invatare continua si profunda. Evolutia mea, atat ca om cat si ca profesionist e intr-o continua si delicata transformare. Am vrut sa le ofer si sa le livrez celorlalti exact ceea ce as vrea sa primesc si eu la randul meu. Un om care ii sustine neconditionat, iar valorile precum umanitatea, colaborarea, profesionalismul si echitatea sunt legi nescrise, respectate cu sfintenie.

Vreau cu adevarat ca atunci cand esti in prezenta mea sa stii ca esti impreuna cu un om care isi poarta cu mandrie vulnerabilitatea la vedere si jongleaza cu usurinta si eficienta darurile vietii. Personal mi-am creat un curcubeu ce izvoraste cu iubire din inima in valente multiple. Imi doresc sa fii convins ca in fata ta ai un om incredibil de puternic care poate sa te contina si sa te sustina sa devii mai bun, mai iubit, mai prosper, mai bogat, mai sanatos.

Sunt Elena Pomana, vocea persoanei cu dizabilitati, strigatul parintilor defavorizati, voluntarul de cursa lunga si omul care daruieste fericire.

Fragmente din mine in 3 minute….

Mantra dupa care imi ghidez viata:

Daca stii sa vezi totul, sa simti totul, o sa incepi sa schimbi totul.

Ma defineste rezilienta si prezenta mea vine la pachet cu un arsenal de intrumente, tehnici si abilitati. De peste 30 de ani îmi creez cele mai frumoase amintiri si excelez în a demonstra ca noi decidem cand LIMITELE exista.

Ce ma diferentiaza de ceilalti?
Intelepciunea, profesionalismul, blandetea si comunicarea de la suflet la suflet. Gratia si nobletea ma insotesc fara doar si poate in aceasta calatorie. Pretuiesc omul cu tot ceea ce este si vrea sa devina. Iubesc sa vad frumosul si ador cand celalalt devine constient de el. 

Cine sunt?

Pentru unii oameni binecuvantare, pentru alti oameni incercare, iar pentru persoanele cu care lucrez in cadrul programelor transformationale de mentorat si coaching sunt pur si simplu ELENA.

Ce fac?

La nivel profesional sunt Coach Profesionist in formare continua ICF si membru ICF (International Coaching Federation), Master in Neuro Programare Lingvistica, Master Terapeut Time Line Theraphy, Hipnoterapeut eriksonian, Mentor, Trainer, Psihoterapeut in formare si Consultant doTERRA.

Coachingul este o metoda de crestere, de sustinere, de facilitare, de implinire, de curaj, de intelegere si de a face “nevazutul” vazut. In combinatie cu aromaterapia acesta se transforma intr-un tool care produce magie sau intr-un cuvant ECHILIBRU fizic-emotional-mental-spiritual. Uitandu-mă inapoi la calatoria mea de pana acum, vad cum un lucru a condus la celalalt si la planul mai mare al lui Dumnezeu care vine in prim-plan. Slujirea in folosul comunitatii a fost si este pasiunea ce imi vine profund din suflet.

Am colaborat cu International Fibrodysplasia Ossificans Progressiva Association in programul Pain Management ca si expert Holistic Coach.

Daca observati ca alegerile pe care le faceti NU va conduc catre ceea ce vreti, RESCRIE-TI povestea vietii voastre fiindca doar voi… PUTETI.

Intentia mea este sa sustin oamenii in procesul lor in mod NATURAL si VOIT. Atunci cand creez programe de dezvoltare personala si transformationale imi doresc ca fiecare dintre voi sa obtina rezultate tangibile si usor de aplicat care sa va imputerniceasca sa faceti schimbarile pe care voi le considerati cu adevarat necesare pentru a crea fluxul abundentei si prosperitatii.

Sunt aici sa va incurajez sa va descoperiti misiunea si sa va explorati intregul potențial. De la ideea de a va imagina increzatori la actiunea concreta de a fi increzatori exista doar un singur pas. Va ofer spatiu sa va invingeti temerile cu curaj si incredere. Inspiratia mea este sa va îndemn sa traiti in deplin acord cu scopul sufletului vostru.

Am auzit de multe ori aceste intrebari:

1.De ce uneori pare ca Universul este impotriva mea?

2.Cum aleg ceea ce este potrivit pentru mine? 

3.De ce altii reusesc sa isi manifeste dorintele, iar eu nu?

4. Cum sa-mi gasesc menirea sufletului meu?

5. De ce nu ma simt inteles?

6. Cum sa ma impac cu situatia/parintii/partenerul?

Asa cum nicio problema nu vine fara o solutie, asa nici intrebarile voastre nu vor ramane fara un raspuns clar daca puteti ramane macar pentru o secunda in plus deschisi la perspective noi. 

Imi doresc sa contribui la o lume cu oameni care cauta sens in viata lor si isi permit sa straluceasca fara sa simta nevoia sa stinga stralucirea altui om.

Certificarile si acreditarile mele au expertiza in psihologie, spiritualitate si neurostiinte:

Masteranda in doua domenii de activitate: Drept si Matematica,
Licentiata in trei domenii de specializare: Psihologie, Matematica si Drept
Advanced Coach Training-program acreditat ICF-ACTP (program nivel PCC)
Coaching Fundamentals -program acreditat ICF-ACSTH
(program nivel ACC)
Membru ICF
MASTER PRACTICIAN NLP, TLT™, HIPNOZĂ ȘI COACHING
Practician NLP, Time Line Therapy™, Hipnoterapie și Coaching
Expert Protectie Subtila
Scrum Master Certification
Trainer acreditat ANC
Terapeut ThethaHealing Basic DNA
Publicitate

Sunt o studenta vesnic curioasa de miracolele vietii pe care le manifest cu iubire. Asa ca daca vreodata te vei impiedica de o pietricica, vei fi ranit sau dezamagit m-as bucura sa iti fiu reminder-ul: Daca eu am putut… sa merg inainte, tu poti mai mult de atat!

„Educaţia este cea mai puternică armă pe care voi o puteţi folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela

Contributia mea este axata pe dezvoltarea unei societati in care dizabilitatea grava locomotorie nu reprezinta un impediment.

Talentele, abilitatile si aptitudinile n-au granite, limite sau bariere. Schimbarile comportamentale genereaza automat imbunatatirea calitatii vietii umane si asta e responsabilitatea noastra 100%.
Inteleg ca n-o sa egalam niciodata forta fizica, dar sustin ca intelectul fiecarei persoane aduce valoare, fapt ce conduce la echitate.

Sunt adepta prezentului ce construieste un viitor armonios presarat cu iubire incredere.

Cursurile de dezvoltare personala&profesionala, programele transformationale si educationale se manifesta ca sprijin financiar pentru crestere si sustinere in Asociatia Daruieste Fericire.

Tinerii si adultii cu care lucram au nevoie de sprijin pe termen lung, de indrumare si incurajare constanta! Si… Ghici ce? Si tu poti fi alaturi de ADF. Daruieste Fericire cat poti si simti in momentul acesta.

Alege sa donezi sau scrie-ne un mesaj de sustinere.

RO56RNCB0149149799710001 RON

Cont deschis la Banca Comerciala Romana.

Cod de identificare fiscala : 35790409