„Sensul vieții este să îți găsești darul. Scopul vieții este să îl dăruiești.

Pablo Picasso

Îți mulțumesc că alegi, azi, să faci parte din povestea mea pentru câteva minute…

Cred că energia pe care o emanăm este o introducere mult mai bună decât ar fi cuvintele pe care le așez aici printre rânduri, dar iată câteva aspecte despre mine.

Sunt un suflet ce vibrează în frecvența iubirii, om, filantrop, facilitator, provocare, toleranță și compasiune, iar lista poate continua cu mențiunea că fiecare dintre aceste noțiuni sunt mai pregnante sau mai estompate în funcție de circumstanțe. Îmbrățișez în totalitate partea mea divină și natura mea imperfectă. Zi de zi, aspirațiile, intențiile, curiozitățile și încercările mele mă modelează într-o ființă complexă și mă construiesc cu simplitate în ceea ce sunt: O multitudine de fațete de iubire, de iubire și din iubire pentru oameni.

Povestea vieții mele este una provocatoare, dar mereu o privesc din perspectiva unei reale binecuvântări. Mult timp m-am frământat care este adevăratul motiv din spatele acestui diagnostic pe care îl port cu mine. Toate schimbările, strategiile, îndemnurile pe care le-am experimentat le scriu cu multă prețuire în cartea ce așteaptă să fie publicată.

Vin cu lecțiile învățate din experiența vietii. Fiecare specializare mi-a rafinat comportamentul, mi-a ascuțit abilitățile și mi-a adus echilibru în sfera sănătății. Pun foarte mare preț pe învățare continuă și profundă. Evoluția mea, atât ca om cât și ca profesionist e într-o continuă și delicată transformare. Am vrut să le ofer și sa le livrez celorlalți exact ceea ce aș vrea sa primesc și eu la rândul meu. Un om care îi sustine neconditionat, iar valorile precum umanitatea, colaborarea, profesionalismul și echitatea sunt legi nescrise, respectate cu sfințenie.
Vreau cu adevărat ca atunci când ești în prezența mea să știi ca ești împreună cu un om care își poartă cu mândrie vulnerabilitatea la vedere și jonglează cu ușurință și eficiență darurile vieții. Personal mi-am creat un curcubeu ce izvorăște cu iubire din inimă în valențe multiple. Îmi doresc să fii convins că în fața ta ai un om incredibil de puternic care poate să te conțină și să te susțină să devii mai bun, mai iubit, mai prosper, mai bogat, mai darnic, mai sănătos și mai fericit.

Fragmente din mine în 3 minute….

Mantra după care îmi ghidez viața:

„Dacă știi să vezi totul, să simți totul, o să începi să schimbi totul.”

Mă definește reziliența și prezența mea vine la pachet cu un arsenal de intrumente, tehnici și abilități. De peste 30 de ani îmi creez cele mai frumoase amintiri și excelez în a demonstra că noi decidem când LIMITELE sunt trasate.

Ce mă diferențiază de ceilalți?
Înțelepciunea de a alege să accept că imperfecțiunea e modul perfect al lui Dumnezeu de a mi arăta, și de a ne arăta câte forme, structuri, dimensiuni, nuanțe are iubirea Sa. Mă rog mereu ca grația și noblețea să mă însoțească și să mă ghideze în această călătorie plină de provocări și minuni.

Cine sunt?

Pentru unii oameni binecuvântare, pentru alți oameni încercare, iar pentru persoanele cu care lucrez în cadrul programelor transformaționale de coaching și mentorat sunt pur și simplu ELENA.

Sunt o femeie care își construiește fericirea clipă de clipă. Merg pe drumul meu ÎMPREUNĂ cu OAMENI și pentru oameni. Am inima deschisă și pregătită să celebreze eșecurile sau realizările ce mă aduc mai aproape de succesul meu, al tău, al nostru. Sunt atentă la corpul meu și îl protejez prin grija și atenția pe care i-o acord cu iubire pentru a putea dărui constant fericirea. Am o familie MINUNE, fiică a doi oameni, Constantin și Lili (Vergica), care îmi sunt binecuvântări și îi numesc părinții eroi-perfecți pentru mine, și am o soră, Andreea-Tatiana, pe care o divinizez. Am ce îmi doresc, iar dacă îmi voi dori mai multe lucruri pe viitor sunt sigură că Dumnezeu îmi va scoate in cale oamenii potriviți să le obțin.

Ce fac?

La nivel profesional sunt Coach Profesionist și Membru ICF (International Coaching Federation), Psihoterapeut în formare, dețin expertiză în domeniul Scrum și Neuro Programare Lingvistică la nivel de Master, Terapeut Time Line Theraphy, Hipnoterapeut Eriksonian, Mentor, Trainer, Consultant doTERRA și uneori am pasiune chiar și pentru zona de Digital Marketing tocmai de aceea am devenit Social Media Lead pentru Pleiade Coaching School & Soul Sisters. Îmi place să experimentez și să pliez tot ceea ce învăț în meseria pe care o practic.

Coachingul este unealta mea prețioasă ce a dat viață, vieții din mine. Este drumul, călătoria, procesul, calea de a face lucrurile diferit. Cum diferit? Mi-am dorit de la vârsta de 5 ani să contribui la o lume cu oameni care caută sens în viața lor și își permit să strălucească fără să simtă nevoia să stingă strălucirea altui om, și după mulți, mulți ani visul meu a prins contur prin cea mai bună metodă de facilitare de a face “nevăzutul” văzut, coachingul (mulțumesc mentorului meu – Mioara Șoldan MCC – Master Coach Certificat la nivel mondial). În combinație cu aromaterapia, acesta, s-a transformat într-un tool care a produs și produce magie sau într-un cuvânt BUNĂSTARE la propriu în sănătate, carieră, relații… sau în viața de zi cu zi. Uitându-mă înapoi la călătoria mea de până acum, văd cum un lucru a condus la celălalt și la planul mai mare al lui Dumnezeu care vine în prim-plan. Slujirea în folosul comunități a fost și este pasiunea ce îmi vine profund din suflet.

În timp ce îmi parcurg drumul misiunii mele aleg ca unul dintre scopurile mele să fie și acela de a te împuternicii să faci și tu schimbările pe care le consideri necesare în viața ta pentru a produce prosperitatea și abundența de care ai nevoie. Atunci când suntem într-un proces transformaționale sa am intenția să îți ofer instrumentele și suportul necesar pentru a crește exponențial într-un mod pozitiv și autentic. Ești invitat să te alături comunității mele și să începem această călătorie împreună. Cu determinare, curaj și angajament poți să manifești real și conștient visurile pe care le-ai visat dintotdeauna. De la ideea de a te imagina încrezător la acțiunea concretă de a fi încrezător există doar un singur pas. Îți ofer spațiu să îți învingi temerile cu îndrăzneală și încredere. Intențiile mele sunt transparente și clare. Inspirația mea este să te îndemn sa trăiești în deplin acord cu scopul sufletului tău pentru a-ți crea propria cale către succes și fericire.

Am colaborat cu International Fibrodysplasia Ossificans Progressiva Association in programul Pain Management ca si expert Holistic Coach.

Sunt voluntar de cursă lungă și fac parte cu bucurie din următoarele comunități:

Membru IFOPA – 2001
Colaborator Holistic Coach, Series Webinar – Pain Management
Life Story – FOP Awareness Day
Membru ICF 
Mentor educațional & Coach Profesionist
Social Media Lead
Coordonator Proiect IQool
Redactor Șef IQool
Social Media Lead
Scrum Master 
Membru, Mentor & Coach Profesionist
Coach Profesionist
Membru, Mentor & Coach Profesionist

În calitate de om și de coach, am observat că oamenii trec prin diferite stadii ale vieții, iar aceste trăiri adesea se exprimă sub forma unor întrebări profunde și esențiale. Acestea nu sunt doar curiozități pasagere, ci reflectă frământări profunde, dureri și dorințe ale individului. Câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care le-am întâlnit în nenumărate rânduri sunt următoarele:

1.De ce eu/De ce mie?

2.De ce simt că Universul este uneori împotriva mea?

3.De ce alții reușesc să își manifeste dorințele, iar eu nu?

4.Cum aleg ceea ce este potrivit pentru mine? 

5.Cum să mă împac cu situația/părinții/partenerul/jobul?

6.Cum înțeleg menirea sufletului meu?

7.De ce sunt singur/ă?

Precum nicio problemă nu vine fără o soluție, așa și… nicio întrebare nu poate rămâne fără un răspuns. Poate că ai auzit deja această expresie, frază sau afirmație, dar este esențial să înțelegi că într-un fel sau altul vei reuși să subtitrezi nevăzutul în văzut. Switch-ul care produce diferența și pe care e necesar să ți-l aduc în atenție constă în intenția de a rămâne deschis la noi perspective, chiar și pentru o clipă, o secundă, un moment, pentru că abia atunci orizontul tău se va lărgi și va dezvălui ceea ce părea neînțeles. Acest lucru poate părea simplu, dar amintește-ți că simplitatea derivă din complexitate și ceea ce e simplu pentru un om poate fi complicat pentru un alt om. Din experiența mea personală, pot spune că dacă nu ai găsit încă răspunsul potrivit pentru tine, poate cauți să găsești omul, ghidul, antrenorul care să îți vorbească pe limba sufletului tău. 

Testimonial

„Am putut sa vorbesc deschis cu Elena, fără retineri. A fost o experiență bună, am învățat cum să-mi gestionez emoțiile, și cum sa-mi depășesc limitele. Acest program m-a ajutat sa-mi înving teama de un nou început și am reușit sa am mai multă încredere în mine”.

Rodica U., Programul “Tinerii sunt viitorul”

Testimonial

„Am avut parte de o colaborare deschisă și liberă. Cel mai mare beneficiu e faptul că am inceput să privesc asupra persoanei mele, dar și să imi expun punctele de vedere. Am dobândit cunoaștere, mai multă încredere în persoana mea și evoluție .”

Bogdan Zamfir, Programul “Tinerii sunt viitorul”

Testimonial

„Am reușit să îmi îmbunătățesc relația cu mama mea. E o reușită sufletească și personală. Încrederea și modalitatea de a știi cum să te expui și să te exprimi face diferența”

Gabi G., Programul “Tinerii sunt viitorul”

   M-am format și mă formez alături de oameni ce dețin o noblețe sufletească unică și sunt cu adevărat specialiști și profesioniști în domeniile lor de expertiză.
Educația mea este un puzzle al cunoașterii și înțelegerii minții umane și se focusează cu precădere pe domeniul sănătății și prosperității.
Coachingul, Neuro Programarea Lingvistică, Time Line Therapy, Psihologia, Spiritualitatea, Neuroștiința, Dreptul, Marketingul etc sunt piese solide în acest cadru educațional.

Pleiade Coaching School
Mioara Șoldan – MCC (Master Coach Certificat la nivel mondial)
Programe acreditate ICF
Coaching Fundamentals (Nivelul 1 – ACC)
Advanced Coach Training (Nivelul 2 – PCC)
Specialist în activitatea de coaching – acreditat A.N.C
 Agile Education by Scrum Inc.™
Registered Scrum Master™
Asociația de Consiliere și Psihoterapie Psihanalitică din București
Curs de formare în Psihoterapie Psihanalitică
Curs intensiv de Brand Personal
Personal Brand Strategist
Curs Speech Master
Ovidiu Oltean
Psihoterapeut Alexa Petrache
Program de manifestare – Ediția 2,3,4
Fragmente de lumină
EVA – Ediția 1,2
Women of Boards

Din punct de vedere al sănătății sunt susținută prin diferite terapii de oameni care au daruri și expertiză vastă în domeniile respective:

În caz că te vei împiedica vreodată de o pietricică, vei fi rănit sau dezamăgit, m-aș bucura să-ți fiu reminder-ul: Dacă eu am putut… să merg înainte, tu poți mai mult de atât!

Mă reprezintă în totalitate citatul Nu sunt un înger, dar mi-am desfăcut aripile de multe ori.” Mae West

Contribuția mea este axată pe dezvoltarea unei societăți în care dizabilitatea gravă locomotorie nu reprezintă un impediment. Talentele, abilitățile și aptitudinile n-au granițe, limite sau bariere. Schimbările comportamentale generează automat îmbunătățirea calității vieții umane și asta e responsabilitatea tuturor. Înțeleg că nu o să egalam niciodată forța fizică, dar susțin că intelectul fiecărei persoane aduce valoare, fapt ce conduce la echitate. Sunt adeptă a prezentului care construiește un viitor armonios presărat cu iubire și încredere.

„Educația este cea mai puternică armă pe care voi o puteți folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela

Am învățat că schimbările reale încep atunci când o singură voce devine ecoul unei mișcări. E posibil ca vocea mea să fie acea mișcare, sau sursa de inspirație care transformă visele în realitate, stereotipurile în înțelegere și inegalitățile în echitate autentică.

Ceea ce mă definește este mai mult decât cuvintele pe care le auziți acum. Mă consider și poate că sunt într-o formă sau alta un agent al schimbării, o catalizatoare de transformări prospere și inspirație vie pentru oricine dorește să redefinească lumea în care trăim. În centrul acestei viziuni stă un cuvânt: OMUL.

Echitatea nu înseamnă doar eliminarea inegalităților. Echitatea înseamnă să oferim fiecărei persoane oportunitatea de a-și descoperi potențialul într-un mediu care încurajează și susține diversitatea și se adaptează adversității. Asta înseamnă că nu acceptăm doar diferențele, ci le celebrăm și le transformăm în putere.

Mă angajez să inspir și să definesc cuvântul „echitate” în 11 companii și organizații în următorii 7 ani. Aceasta nu este doar o promisiune; este un angajament profund, o misiune pe care o port cu mândrie în sufletul meu.

Vreau ca fiecare individ să fie văzut și apreciat pentru ceea ce este, și nu pentru ceea ce nu este. Vreau ca echitatea să fie un principiu în care ne încredem și pe care îl aplicăm în fiecare aspect al vieții noastre, de la mediul de lucru la comunitatea noastră și așa mai departe.

Știu că acesta nu este un drum ușor, dar cred că este un drum necesar. Vă invit să fiți alături de mine în această călătorie, să facem vocea vizibilă și să definim cuvântul „echitate” în fiecare colț al lumii noastre. Împreună, putem să fim diferența pe care vrem să o vedem în lume.

Tu poți face o diferență reală! Programele noastre transformaționale și educaționale au puterea de a schimba vieți și de a face lumea un loc mai bun. Astăzi, te invit și pe tine să te alături acestei oportunități.

Fiecare contribuție, fie ea mare sau mică, face o diferență semnificativă.

Alege să faci parte din această misiune nobilă.  Nevoia este reală, iar tu ai puterea de a face o schimbare reală.

Mulțumim pentru sprijinul tău generos!

RO56RNCB0149149799710001 RON

Cont deschis la Banca Comercială Română.

Cod de identificare fiscală : 35790409

ADF este înscrisă la judecătoria Tg-jiu în registrul Asociațiilor și Fundațiilor

la poziția 6/25.02.2012