„Sensul vietii este să iti gasesti darul. Scopul vieții este sa il daruiesti.” Pablo Picasso

Iti multumesc ca alegi, azi, sa faci parte din povestea mea pentru cateva minute…

Sunt suflet, energie, emotie, filantrop, facilitator, provocare, compasiune, acceptare si apreciere, iar lista poate continua cu mentiunea ca fiecare dintre aceste notiuni sunt mai pregnante sau mai estompate in functie de circumstante. Dorintele, intentiile, curiozitatile si incercarile pe care le am zi de zi ma construiesc in ceea ce sunt: O multitudine de fatete de iubire, de iubire si din iubire pentru oameni.

Povestea vietii mele este una provocatoare, dar mereu o privesc din perspectiva unei binecuvantari divine. Mult timp m-am framantat care este adevaratul motiv din spatele acestui diagnostic pe care il port cu mine. Toate schimbarile, strategiile, indemnurile pe care le-am experimentat le scriu cu multa pretuire in cartea ce asteapta sa fie publicata.

Vin cu lectiile invatate din experienta vietii. Fiecare specializare mi-a rafinat comportamentul, mi-a ascutit abilitatile si mi-a adus echilibru in sfera sanatatii. Pun foarte mare pret pe invatare continua si profunda. Evolutia mea, atat ca om cat si ca profesionist e intr-o continua si delicata transformare. Am vrut sa le ofer si sa le livrez celorlalti exact ceea ce as vrea sa primesc si eu la randul meu. Un om care ii sustine neconditionat, iar valorile precum umanitatea, colaborarea, profesionalismul si echitatea sunt legi nescrise, respectate cu sfintenie.

Vreau cu adevarat ca atunci cand esti in prezenta mea sa stii ca esti impreuna cu un om care isi poarta cu mandrie vulnerabilitatea la vedere si jongleaza cu usurinta si eficienta darurile vietii. Personal mi-am creat un curcubeu ce izvoraste cu iubire din inima in valente multiple. Imi doresc sa fii convins ca in fata ta ai un om incredibil de puternic care poate sa te contina si sa te sustina sa devii mai bun, mai iubit, mai prosper, mai bogat, mai sanatos.

Sunt Elena Pomana, vocea persoanei cu dizabilitati, strigatul parintilor defavorizati, voluntarul de cursa lunga si omul care daruieste fericire.

Fragmente din mine in 3 minute….