Mentorat

Ce fac ca și Mentor?

În calitate de mentor pentru persoanele cu dizabilități și familiile lor, cât și pentru angajații organizațiilor mă dedic să ofer sprijin și îndrumare pentru a construi o viață echilibrată și acceptabilă. Încurajez procesul de adaptare și ajut familiile și angajații organizațiilor să găsească priceperea bazată pe înțelegerea nevoilor individuale și familiale. Prin susținerea continuă, vreau să contribui la crearea unei atmosfere de înțelegere și inclusivitate în viața fiecăruia.

  • Level 1

Program nivel intermediar

„Navigarea prin viață cu o dizabilitate: Găsirea și Menținerea Echilibrului” 

  1. Mentalitate Pozitivă și Dezvoltarea Abilităților de Reziliență: Cum poți dezvolta o mentalitate pozitivă și abilități de reziliență pentru a depăși obstacolele și a te adapta la schimbările care vin odată cu dizabilitatea?
  2. Arte și Creativitate: Cum poți să-ți exprimi creativitatea și să te implici în activități artistice sau creative care să-ți aducă bucurie și satisfacție?
  • Level 2

Program nivel avansat

„Navigarea prin viață cu o dizabilitate: Găsirea și Menținerea Echilibrului” 

  1. Educația și Dezvoltarea Personală: Cum poți continua să te educi și să te dezvolți în ciuda dificultăților, pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții și perspectivele de carieră?
  2. Relații și Suport Social: Cum poți construi și menține relații sănătoase și sprijinitorare cu familia, prietenii și comunitatea ta?
  • Level 3

Program nivel excelent

„Navigarea prin viață cu o dizabilitate: Găsirea și Menținerea Echilibrului”

  1. Auto-acceptarea și Încrederea în Sine: Cum poți dezvolta o relație pozitivă cu propria persoană, acceptând dizabilitatea ca parte a identității tale și construind încredere în abilitățile tale?
  2. Gestionarea Sănătății și a Stării de Bine: Cum poți îngriji corpul și mintea în mod corespunzător pentru a menține sănătatea și echilibrul în viață?

„Maestrul și studentul cresc împreună…”
(Confucius)

Program de mentorat pentru părinți și familii:

  • Acest tip de program se adresează părinților, familiilor sau organizațiilor care se confruntă cu provocări specifice, cum ar fi întelegerea indivizilor cu nevoi speciale sau gestionarea conflictelor în familie/echipă.
Voluntar de cursă lungă
Programe susținute de Elena Pomană
Systemic Coach & Mentor
Cu o experiență vastă în diferite domenii – Scrum Master, NLP, TLT, Mindfulness, Trainer, Terapeut Holistic doTERRA și Digital Marketing.

Pentru a te acompania într-un proces de mentorat personalizat trimite-mi un mesaj la adresa de email:

daruiestefericire@gmail.com

elena_pomana@outlook.com

sau contactează-mă pe Social Media

Pentru detalii despre confidențialitate: Click Here

Schimbă o viață…

Tu poți face diferența!

Ne definește cuvântul ÎMPREUNĂ.

Pentru că DOAR împreună SUNTEM mai PUTERNICI!

Donează orice sumă dorești în contul Asociației Dăruiește Fericire.

Cont deschis la Banca Comercială Română

RO56RNCB0149149799710001 RON

Cod de identificare fiscală :

35790409

ADF este înscrisă la judecătoria Tg-jiu în registrul Asociațiilor și Fundațiilor

la poziția 6/25.02.2012