„Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești.”

Maica Tereza

Activitățile noastre
Campanii & Donații

Cont deschis la Banca Comercială Română.
RO56RNCB0149149799710001 RON
Cod de identificare fiscală :
35790409

Campania Crăciun 2023: “Construim un viitor mai bun pentru Oana!”

Anual, mii de tineri cu dizabilități severe nu știu ce înseamnă bucuria unui Crăciun fără griji.
Update Campanie Caritabilă
Cu suma finala de 3200 RON sunteți arhitecții unei schimbări pozitive în viața Oanei. Acești bani asigura tratamentul vital timp de 3 luni de zile (produse & medicamente) și ședințele de kinetoterapie, oferindu-i șansa de a se recupera constant în liniste.
RECUNOȘTINȚA noastră merge către sponsorul nostru principal, Ruben Draghici, General Manager Domina Imobiliare ale cărui eforturi generoase au fost esențiale pentru atingerea obiectivului nostru într-o clipită.
Adăugăm MULȚUMIRI tuturor celorlalți sponsori – Micropigmentare by Elly Surcel(Elly Surcel), Sursa Medicală (Stefan Margulescu), Ana Luiza Anița, Alina Neagu, Röɗÿcä Mïnödörä, Anca Coltescu si echipa sa + mulți alți sponsori care au donat, donează și împărtășesc povestea în online, ei au făcut și fac această campanie posibilă.
Fiecare share, fiecare gest de implicare aduc o contribuție neprețuită.
Sunteți inimile care fac posibile miracolele, iar recunoștința echipei Asociatia Daruieste Fericire, față de fiecare dintre voi este imensă.
Sunteți o comunitate de EROI, aducând lumină și speranță în viața Oanei și nu doar atât.
Campania Caritabilă continuă până pe 20 decembrie …
Cadourile, fructele, dulciurile, bradul împodobit nu trebuie să lipsească nimănui …
Ce ziceți? Continuăm să rescriem povestea unui Crăciun prin fapte bune.
Magia Crăciunului ne invită ÎMPREUNĂ să creăm minuni prin solidaritatea noastră.
Într-o realitate cruntă, nu există basm, ci doar oameni minunați precum tine, care pot face miracole prin gesturi simple, dar pline de căldura iubirii.
Cum poți face, chiar TU, diferența?
Oana se află într-o luptă zilnică și are nevoie de ajutorul nostru pentru a traversa aceste luni reci de iarnă. Fiecare donație devine un ajutor real pentru a crea un Crăciun fără griji și plin de bucurie pentru Oana.
Pentru a înțelege mai bine cum putem să o susținem, vă împărtășim câteva din nevoile ei urgente.
Susținerea tratamentului:
* ședințe de kinetoterapie săptămânal
Achiziționarea de medicamente prescrise de medicul său curant și produse farmaceutice uzuale care o vor ajuta sa aiba un trai sănătos si decent:
* Pampers tip chilot mărimea M (50-60 bucăți),
* Spumă de curățare (30 bucăți),
* Actovegin 200 mg (20 comprimate), Magnerot,
* Stresclin Forte,
* Stresclin Complex.
Suma necesară: 2700 RON (pentru Oana și mama ei această sumă înseamnă 3 luni liniștite)
E necesar să știm că aceste costuri nu acoperă facturile curente sau hrana de zi cu zi, ci reprezintă o luptă pentru tratamentul vital și produsele farmaceutice care îi aduc un strop de normalitate.
Te rog, pune emoție în DARUL Tău pentru că fiecare donație este o notă de iubire, o promisiune de sprijin și un gest de solidaritate. Este o rază de căldură în zilele reci de iarnă ale Oanei și o șansă de a-i aduce un zâmbet pe buze.
Oanei îi trebuie nu doar ajutor financiar, ci și o doză de emoție care să-i atingă inima și să-i aducă un pic de bucurie. Te rugăm dacă vrei și simți transmite-i mesaje de susținere, și noi ne asigurăm că ajung la ea.
Implică-te în comunitate și distribuie acest apel emoționant către cei din jurul tău.
Dăruiește Fericire…
Hai să-i oferim Oanei un Crăciun fără griji și să-i arătăm că nu este singură în această luptă continuă.
Mulțumim din suflet pentru că faci parte din minunea pe care o creăm ÎMPREUNĂ.
Donează  direct în contul bancar al Asociatiei Dăruiește Fericire.

Donează orice sumă dorești în contul Asociației Dăruiește Fericire.
Cont deschis la Banca Comercială Română
RO56RNCB0149149799710001 RON
Cod de identificare fiscală:
35790409

Consiliul Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional “Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu, Asociaţia “Dăruieşte Fericire”, în colaborare cu Asociaţia “Şcoala Gorjeană”, au organizat în seara zilei de joi, 14 aprilie, la restaurantul de pe Insuliţa Jiului, spectacolul-concurs “Go Talent”, evenimentul făcând parte din Campania “Fii mai bun, dăruieşte!”.
Evenimentul “Go Talent” la care au participant circa 300 de persoane din municipiul Târgu-Jiu şi nu numai, a fost unul de amploare, care a îmbinat frumosul cu utilul, muzica cu voinţa şi puterea de a dărui cuiva din puţinul tău.
“Mulţumesc organizatorilor pentru acest eveniment. Pentru că sunt o susţinătoare a educaţiei şi am considerat că este cea mai puternică armă pe care orice om o poate folosi pentru a schimba lumea, doresc ca banii ce ar fi trebuit să fie donaţi Asociaţiei «Dăruieşte Fericire», să fie dăruiţi acelor tineri minunaţi din Colegiul Naţional «Ecaterina Teodoroiu» cu o situaţie socială mai puţin fericită, astfel încurajând dreptul la şcoală şi la o viaţă normală pentru a-şi putea continua studiile de care orice elev are nevoie pentru a evolua. Sunt dedicată Colegiului Naţional «Ecaterina Teodoroiu» şi sunt recunoscătoare pentru formarea mea ca om. Nu-mi construiesc fericirea pe nefericirea altcuiva. Auzind povestea că s-a renunţat la sprijinul ce trebuia să fie acordat unui grup de elevi vulnerabil din punct de vedere financiar din CNET în favoarea Asociaţiei «Dăruieşte Fericire», am hotărât, ca şi preşedinte, de a nu mai intra în posesia donaţiilor strânse lăsând la latitudinea organizatorilor să doneze fondurile elevilor din liceu. Banii strânşi din vânzarea biletelor nu au mai ajuns la mine, la fel şi cei donaţi de cadrele didactice de la CNET”, a declarat Elena Pomană, preşedinta Asociaţiei “Dăruieşte Fericire”.

Împreună creștem gradul de fericire prin educație.

Accesați programele noastre.

  • Coaching

  • Mentorat

  • Dezvoltare personală

  • Studenți

5 mai „Ziua Europeană de Luptă împotriva Discriminării Persoanelor cu Dizabilităţi”
„Prin această iniţiativă, Asociaţia Dăruieşte Fericire a dorit sensibilizarea opiniei publice şi conştientizarea faptului că şi persoanele cu dizabilităţi sunt normale la fel ca oricare alt om, au aceleaşi drepturi şi aceleaşi dorinţe. Pentru această zi pot să spun doar atât: Nu uitaţi, atunci când vreţi să judecaţi mai bine îmbrăţişaţi! Asociaţia Dăruieşte Fericire are obiectivul de a conştientiza şi sensibiliza întreaga societate! Împreună putem schimba mentalităţi, putem dărui fericire. Mai multe detalii puteţi afla accesând site-ul www.daruiestefericire.ro. Prin acţiunea de astăzi, dar şi prin altele ce sunt organizate, ne bucurăm să vedem că oamenii devin mai deschişi, îşi lărgesc orizonturile. Este necesară participarea întregii societăţi, asta însemnând educaţie publică şi înţelegerea nevoilor şi drepturilor persoanelor cu dizabilităţi, lupta împotriva prejudecăţilor şi discriminării de orice fel”, a punctat Elena Pomană, preşedinta Asociaţiei „Dăruieşte Fericire”.

Campanie online 2023 (Facebook/Linkedin) în colaborare cu International FOP Association

Video Campanii umanitare/Donații
prezent-2016

2023 Global
FOP Awareness Day

Colaborare cu International FOP Association – Pain Management Series: Complementary/Alternative Approach 

Elena Pomană – Holistic Coach 

Campania – Dorință de Crăciun 2023
Fii ÎMPREUNĂ cu noi!
Donează orice sumă dorești cu:

 TEXTUL „GIFT23”

Trăiești generozitatea!
Ajutând pe alții...
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Dorință2023

Crăciunul este despre generozitate și dăruire. Asociația Dăruiește Fericire oferă cadouri sub formă de 10 burse în valoare de 4500 Ron/Participant în programe de coaching și mentorat și un premiu numit – Bursă integrală pentru o formare acreditată internațional (bursă integrală valoare estimativă : 3300 euro în funcție de domeniul ales), iar acest lucru va fi posibil DOAR dacă ne sunteți alături în strângerea de fonduri pentru Dorință de Crăciun 2023.

Ajută-ne să facem din acest Crăciun un moment magic pentru persoanele cu dizabilități grave. Donează acum și adu bucurie în viețile celor la care oportunitățile ajung mai greu!

Donează orice sumă dorești în contul Asociației Dăruiește Fericire. Fii alături de noi!!

Menționează Textul: GIFT23 în donația pe care o dăruiești.

RO56RNCB0149149799710001 RON

Cont deschis la Banca Comercială Română.

Cod de identificare fiscală : 35790409

Hai să facem împreună o schimbare semnificativă în viața cuiva! Alătură-te misiunii noastre de a aduce mai multă bucurie și independență în lume.

De ce fac asta? În anul 2021 am fost bursieră la Link Academy prin intermediul Link Group. De aici a survenit și inspirația mea anul acesta.

Donație valabilă prin textul GIFT2023

Domeniul de interes se face la alegere de către câștigător cu mențiunea că suma strânsă în urma donațiilor să corespundă cu specializarea aleasă: Coaching, NLP, Scrum Master, Marketing Digital, Trainer etc.

Ce trebuie să facă participanții pentru a beneficia de aceste burse și premiu?

Sunt 5 etape importante:

1.Să se înscrie la unul dintre programele de coaching și mentorat oferite de Asociația Daruiește Fericire, sub îndrumarea experimentată a Elena Pomană – Systemic Coach – membru al Federației Internaționale de Coaching și Voluntar de cursă lungă în cadrul ADF. Aceste programe vă ajută să vă dezvoltați abilitățile și să vă pregătiți pentru viitoarea formare sau curs specializat.

2.Să explice motivul pentru au ales să participe la această oportunitate inedită în maxim 1 pagină. Vrem să cunoaștem ce vă motivează și ce impact credeți că veți avea asupra lumii prin formarea aleasă. Acesta este un pas important pentru a ne asigura că participanții la premiul Dorință de Crăciun 2023 ajunge la cei care vor face diferența în domeniul lor.

3. Urmează un interviu de maxim 30 de minute organizat de către Asociația Dăruiește Fericire și potențialii participanți pentru burse.

4.Să prezinte actul care atestă certificarea în grad de handicap grav (doar categoria aceasta de persoane cu dizabilități se încadrează pentru bursă). Aceasta este o parte esențială pentru a confirma eligibilitatea pentru bursă și pentru a ne asigura că resursele noastre ajung la cei care au dizabilități grave. Tuturor persoanelor cu dizabilități le oferim în schimb burse în programele Asociației Dăruiește Fericire.

5.Să prezinte copie după diploma de absolvire a învățământului primar, secundar sau superior.

Menționăm următoarele clauze!!!

Bursele acordate prin programele de coaching și mentorat acordate de Asociația Dăruiește Fericire au o valoare de 450.000 RON (4500/participant – 10 burse) și durează între 6 luni și 1 an de zile.

Asociația Dăruiește Fericire redirecționează automat bursa – DORINȚĂ DE CRĂCIUN 2023 – acumulată prin donații cu textul GIFT2023 către autoritatea emitentă.

Dacă în termen de 1 an bursa nu va fi cumulată integral, iar suma nu va acoperii niciun program sau curs specializat acreditat, Asociația Dăruiește Fericire își retrage și suspendă irevocabil orice acțiune în privința strângerii de fonduri pentru acțiunea numită – Dorință de Crăciun 2023 – și va răsplătii câștigătorul cu suma de 1000 RON în anul 2024.

Având la dispoziție toate aceste informații, vă urăm mult succes!

Așteptăm înscrierile dvs pe adresa de email: daruiestefericire@gmail.com sau elena_pomana@outlook.com

Pentru detalii despre confidențialitate: Click Here

Schimbă o viață…

Tu poți face diferența!

Ne definește cuvântul ÎMPREUNĂ.

Pentru că DOAR împreună SUNTEM mai PUTERNICI!

Donează orice sumă dorești în contul Asociației Dăruiește Fericire.

RO56RNCB0149149799710001 RON

Cod de identificare fiscală :

35790409

ADF este înscrisă la judecătoria Tg-jiu în registrul Asociațiilor și Fundațiilor

la poziția 6/25.02.2012